Vodné fajky Aladin

Firma Aladin sa zaoberá vodnými fajkami od 80. rokov minulého storočia a odvtedy ponúka vodné fajky, tabak do vodnej fajky a ďalšie príslušenstvo na vodnú fajku až do súčasnosti. Aladin boli na trhu s vodnými fajkami dávno predtým ako nastal "shisha boom" a svojou existenciou zásadne ovplyvňovali vývoj vodnej fajky v Európe.

Spočiatku tvorili ich portfólio klasické vodné fajky z tenkého nerezového tela, sklenenej vázy s gumeným tesnením, jednoduchou korunkou a obyčajnou hadicou s drevenou rukoväťou. Dnes ponúka značka Aladin Shisha mnohé modely z rôznych materiálov a hoci je súčasný trh s vodnými fajkami obrovský, stále držia krok s dobou, ich vodné fajky sú známe aj za hranicami Európy a majú čo ponúknuť širokému spektru nadšencov tohto spôsobu relaxovania. Ich cieľom je ponúknuť skvelý produkt, z ktorého sa budete dlho tešiť.

Vodné fajky Aladin už niekoľko rokov inšpirujú svojou kvalitou za férovú cenu a dlhodobo patria medzi najpredávanejšie vodné fajky na našom trhu. Firma Aladin Shisha sídli v Nemecku, pričom majiteľ a zakladateľ tejto značky pochádza z Egypta. Ich silnou stránkou je vynikajúci pomer ceny a kvality, a preto si ich stále vyberá veľké množstvo fanúšikov z rôznych kútov sveta.

V našom internetovom obchode si môžete kúpiť vodné fajky Aladin rôznych modelov, veľkostí a farieb.